Автобои - Боди Колор

Боди Колор ООД е българска фирма, чийто основен предмет на дейност е производство на авторепаратурни продукти-китове, грундове, филери, бои, лакове, втвърдители и разредители.

Фирмата е основана през 1995 г. и производствената и база се намира в промишлената зона в кв.Илиенци. Продуктите на фирмата се предлагат под регистрираните търговски марки BODY COLOR и ALKYDEM. Фирмата има разработена и внедрена MIX система за авторепаратурни бои - 2К акрилни и 1К BASE COAT - цветни, металици и перли. На всеки 6 месеца се обновява софтуера за нови цветове на новите автомобили. MIX системата покрива над 40 000 цвята от всички марки автомобили. В момента разработваме MIX система и за водоразредими авто бои, които ще предложим на пазара до края на 2010г.

Фирма Боди Колор ООД изнася част от своята продукция в Русия, Украйна, Сърбия и Гърция. Фирмата притежава сертификат по ISO 9001:2000 в съответствие с процедурите на TUV NORD CERD. Сертификата е под № 44 100 081079. Производството на бои и лакове и останалите авторепаратурни продукти се контролира от добре оборудвана химическа лаборатория. Във фирмата работят 4-ма инженер химици с голям и дългогодишен опит в лаково-бояджийската промишленост,което допринася за високото качество на произвежданата продукция и европейското ниво на новоразработваните продукти.

Продуктите на фирма Боди Колор се продават с успех в цялата страна,като ценово сме доста по конкурентни от останалите фирми предлагащи авторепаратурни продукти. Всички предлагани от нас продукти са съобразени с изискванията за VOC-летливи оирганични съединения и покриват европейските изисквания.

Къде сме ние?

ул. Цар Симеон 163, 1303 София
ул. Цар Симеон 163, 1303 София